KALİTE VE GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKASI
- Üretimini ve satışlarını yaptığımız hammaddeden ve tedarikçilerimizden tüketiciye kadar oluşacak gıda güvenliği ile ilgili tüm riskleri önceden belirleyip yok etmek,
- Tüketici ve müşterilerimizin, ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanabilmesi için sektörel gelişmeleri takip etmek
- Ürün çeşidini ve kalitesini,tüketicinin ihtiyacı ,istek ve beklentileri doğrultusunda yönlendirmek
- Kaynaklarımızı en etkin biçimde kullanmak, ihtiyaç olduğunda ilave kaynak gereksinimini karşılamak
- Çalışanlarımızın motivasyon ve iş memnuniyetini sağlayarak, yaratıcılık ve performansını geliştirmek.
- Kalite yönetim sistemi gereklerini uygulamak, sistemin verimli çalışmasını ve sürekliliğini sağlamak.
- Yapmış olduğumuz çalışmalarda mükemmeli hedefleyerek, sürekli iyileştirme ve geliştirmeyi, kurum kültürü olarak benimsemektir.
- FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemini oluşturmak, sürekliliğini ve etkinliğini sağlamak.
- Gıda güvenlik yönetim sistemimizin gelişmesine olanak sağlamak için sistem kapsamına tedarikçi ve müşterilerimizi de dahil etmek.
- Gıda mevzuatlarına uygun hareket ederek insan sağlığına ve çevreye duyarlı ürün oluşturmak.
- Çalışanlarımıza Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin sürdürülmesinin inancı ve sorumluluk bilincini eğitim faaliyetleri ile aşılamak
- Müşteri memnuniyetini sağlamak.